PÅ GÅNG

Onsdagen den 15 maj bjöd Forum Isabelle in till boksamtal. En litterär och musikalisk afton i sällskap med Albert Camus.

Efter gudstjänsten söndagen den 5 maj 2024 bjöds kyrkans medlemmar in till en grill lunch. Ett tillfälle att träffas, dela en måltid, njuta av församlingens gemenskap. Under lunchen kunde alla ta del av utställningen om kyrkans historia.
Detta var ett initiativ från Franska Reformerta kyrkans ungdomsgrupp, medlemmar i kyrkan.

För att främja den franskspråkiga kulturen upplåter kyrkan sina lokaler för konstutställningar, bokcirklar, föreläsningar, seminarier och andra kulturella aktiviteter. Den 20 april öppnade kyrkan sina dörrar under Kulturnatt Stockholm.

Glad påsk!

28.03.2024

Påsken kommer snart, påsk i morgon, påsk för alltid, vår Herre Jesus Kristus är uppstånden! "Sjung och prisa Herren av hela ditt hjärta; tacka alltid vår Gud och Fader för allt i vår Herre Jesu Kristi namn." Efesierbrevet 5:20. Med dessa ord är alla varmt välkomna till påskgudstjänsten, söndagen den 31 mars 2024, kl. 11.00, följt av vår...

För att främja den franskspråkiga kulturen upplåter kyrkan sina lokaler för konstutställningar, bokcirklar, föreläsningar, seminarier och andra kulturella aktiviteter.

Möt förläggaren, designern och översättaren Arina Stoenescu som kommer att prata om förlagets utgivning och vikten av flerspråkighet.